Caffé cognetti

Om Caffé Cognetti

Kafferisteriet Caffé Cognetti fra Bari ligger i den sydlige del af Italien, hvor det lille risteri er et af de førende producenter af specialkaffe. Risteriet startede ud som en lille familieejet kaffebar, der værdsatte god kaffe. Ved sønnen David Rovetos overtagelse, voksede den lille familieforretning sig større til et af de mest eftertragtede kafferisterier i Italien og siden hen resten af verdenen. 

David Roveto er i dag annerkendt barista og konsulent inden for kaffeindustrien. Med titler som SCA Trainer, Q Arabica Grader er han ekspert i specialkaffe og har i en årerække udviklet og eksperimenteret med både ristning og brygning, der har ført til de mest fantastiske smagsoplevelser. Roveto har de seneste år ageret som dommer ved The World Barista Championship, hvor han afprøver nye smagskombinationer og metoder for hele tiden at forbedre sin egen kaffe.

Caffé Cognetti tager første skridt i udviklingen, når det kommer til specialkaffe. De eksperimenterer og udvikler hele tiden ny kaffe med komplekse aromaer, der tilfredsstiller selv de mest kræsne ganer. Kaffebønnerne udvælges nøje fra planten og ristes til perfektion for at få den bedste smag frem i koppen. Ved at blande kaffen opnår de den perfekte balance mellem søde og syrlige noter, der giver en blød og rund smag – og i sidste ende den ideelle kop kaffe.