Hvad er forskellen specialkaffe og almindelig kaffe?

Forskellen mellem specialkaffe og almindelig kaffe kan afhænge af flere faktorer, men generelt set er specialkaffe kendetegnet ved højere kvalitet, smag og aroma. Der er flere forskellige aspekter, der kan gøre specialkaffe unikt:

  1. Kvaliteten af kaffebønnerne: Specialkaffe er normalt lavet af højkvalitets kaffebønner, der er håndplukket og sorteret for at sikre, at kun de bedste bønner bruges.

  2. Dyrkningsmetode: Specialkaffe dyrkes ofte under specielle forhold som for eksempel højt oppe i bjergene eller i de tropiske regnskove, hvor klimaet og jordbunden kan påvirke smagen af kaffen.

  3. Ristning: Specialkaffe ristes ofte med større omhu og ekspertise, hvilket kan give en mere kompleks og nuanceret smag.

Almindelig kaffe, derimod, er ofte lavet af kaffebønner af lavere kvalitet, dyrket ved massiv produktion og ristet med mindre omhu. Det kan stadig smage godt, men det vil normalt ikke have den samme kompleksitet og nuance som specialkaffe.

← Tidligere opslag

News

RSS

Nyt produktkatalog hos Lajmi

Sofian Lajmi

Lajmi har netop lavet et nyt produktkatalog for at præsentere virksomheden og vores produkter - alt fra kaffe, the og kakao til maskiner og tilbehør,...

Læs mere

Opstart af Advisory Board

Sofian Lajmi

Så fik vi opstartet vores nye Advisory Board i Lajmi, der udgøres af erfarne kræfter til at bistå med den fortsatte forretnings- og kompetenceudvikling, der...

Læs mere

Seneste nyt hos Lajmi Coffee Roasters