Om Lajmi Coffee Roasters

Lajmi Coffee Roasters

Om os

Lajmi Coffee Roasters blev startet i 2020 af far og søn i Zouhair og Sofian Lajmi. Sammen har vi over 35 års erfaring indenfor restauration, café og kafferisteri. Sofian begyndte at arbejde med kaffe tilbage i 2014 og er drivkraften bag alle vores kaffesorter og risteprocesser, produktsortiment inklusive maskiner, kvalitetssikring, pakning, distribution og teknisk service. Zouhair bibringer erfaring med mad-og drikkeoplevelser fra at have ejet restaurant i mere end 30 år i centrum af Aarhus samt en baggrund med en HoReCa uddannelse og erhvervserfaring fra Schweiz. Zouhair varetager den daglige drift, indkøb samt økonomiske aspekter hos Lajmi. 

Om Lajmi Coffee Roasters

Lajmi Coffee Roasters

Special kaffe til en fair pris

Hos Lajmi er vores hovedmål at levere specialkaffe af højeste kvalitet til en fair pris. Vi sikrer os, at kaffens oprindelse kan spores, at alle i værdikæden behandles anstændigt, at produktionen er bæredygtig, og at kaffen ristes, så alle kaffens gode sider bliver fremhævet, hvorfor vi holder os opdaterede på den nyeste viden inden for kaffebønner, kafferisteri, maskinel og de seneste teknologier. Via de sociale medier og nyhedsbreve holder vi altid vores kunder opdateret med seneste nyt så følg os meget gerne på LinkedIn, Instagram eller Facebook.

Lajmi Coffee Roasters

VORES VISION & MISSION

Det er Lajmi’s Vision: At skabe kaffeoplevelser af højeste kvalitet leveret på en etisk korrekt måde. 

Vi tilstræber at opfylde vores vision ved at have følgende værdigrundlag som udgangspunkt for vores Mission: At tilbyde en bred vifte af special kaffeprodukter ud fra principper om højeste kvalitet, bæredygtighed, sporbarhed og direkte tætte relationer til kaffeplantager, leverandører og vores kunder. 

Lajmi Coffee Roasters

SOCIAL ANSVARLIGHED

Vi har sporbarhed med hele værdikæden i kraft af stærke værdier og personlige relationer til vores plantager og underleverandører. Herved sikrer vi via direkte partnerskaber, at kaffen er fremstillet efter forsvarlige etiske standarder, ligesom vi søger kontinuerlig optimering af bæredygtigheden og undgå brugen af børnearbejde. 

Vi undergår løbende inspektioner af Fødevarestyrelsen, og Lajmi er certificeret under SCA (Speciality Coffee Association), der har til formål at fremme det kaffesamfund ved at støtte aktiviteter, der gør kaffe til en mere bæredygtig, retfærdig og blomstrende aktivitet for hele værdikæden.