Lajmi Coffee Roasters

Lajmi Coffee Roasters blev etableret i januar 2020 af far og søn; Zouhair og Sofian Lajmi. Formålet med Lajmi er at skabe de bedste betingelser for at kunne lave kvalitetskaffe. Sofian har mange års erfaring fra kaffebranchen og disse erfaringer gjorde, at Sofian kunne se huller i markedet og derfor var det helt naturligt at starte Lajmi Coffee Roasters.  Zouhair har over 28 års erfaring fra restaurationsbranchen, så Lajmi kommer med et stort indblik i og forståelse for branchen.

Året 2020 blev et helt særligt år. Vi var knap nok kommet i gang, før hele landet blev lukket ned. Det skabte en masse udfordringer, som stadig gør sig gældende. Vi har valgt at imødekomme disse udfordringer og forsøger at tilpasse os omstændighederne. I løbet af året valgte vi at udvide teamet med Christian, der er kafferister og med Jakob, der er god til kommunikation. Begge er meget passionerede omkring kaffe. Vi har nu et stærkt team med en bred vifte af forskellige kompetencer.

 

Identitet

Hos Lajmi er vores hovedmål at levere special-kaffe til en fair pris. Vi sætter pris på, direkte forbindelse med farmene og farmerne, og gør hvad vi kan, for at de får et bedre arbejdsmilijø. 

Det er en lang proces op til, at man står med en kop kaffe i koppen. Denne proces består af mange led; lige fra dyrkning, høst, vaskemetoder, ristning, brygning mm.. Vi er af den overbevisning, at for at kunne levere kaffe af højeste kvalitet, må man ikke slække på et eneste af disse parametre. Alle disse parametre har indflydelse på kaffens helhedsudtryk. Derfor bruger vi tid på at udvælge kaffe og bæredygtige leverandører og vi eksperimenterer med risteprofiler og bryggemetoder.

En af Lajmis kerneværdier er mod. Altså at være modig. Vi mener, at det kræver mod at distancere sig fra den eksisterende kaffe-industri og den kaffe, du finder i supermarkedet. Det kræver mod at befinde sig på ukendt grund og ikke gøre som alle andre. Vi mener, at man udvikler sig mest, når man eksperimenterer sig frem i det ukendte. Det betyder ikke, at vi ikke ved, hvad vi laver. Vi har opbygget stor viden og erfaring, der giver os et stabilt afsæt til at udvikle videre på os selv og kaffen.

Vi bestræber os på altid at levere friskristet kaffe med en minimumsscore på 80 ud fra den internationale Speciality Coffee Association. Vi leverer både til private og erhverv, vi tilbyder kaffekurser, reparerer maskiner, har et stort udvalg af brygge- og baristaudstyr mm.. Man er altid velkommen til at komme og besøge os i Lading eller ringe for at få et tilbud.

Hos Lajmi er livet simpelthen for kort til dårlig kaffe. Hvorfor brygge kedelig kaffe, når det kan være så meget bedre? Der skal ikke så meget til; blot engagement og vilje. Det gavner både din kop kaffe, sikrer bæredygtighed og sikrer anstændig løn til alle i værdikæden.
Kvalitetskaffe behøver ikke være så besværligt – det hele starter hos Lajmi.

 

Se vores kaffe

 
75.000,00 DKK
Tilføj nu