Hvad er Pour Over?

Vi vil gerne introducere dig til pour over bryggemetoden - en af vores yndlingsmåder at brygge kaffe på.

Pour over er en bryggemetode, hvor du brygger din kaffe direkte ned i en kande. Med pour over får du mulighed for at opleve slow coffee verdenen på en helt ny måde. Du kan vælge at brygge med enten et rustfrit stål filter eller papirfilter, afhængigt af din personlige smag. Når du brygger med pour over, hælder du det varme vand hen over de malede kaffebønner med cirkulære bevægelser, hvilket giver dig fuld kontrol over brygningen.

Hos Lajmi Coffee Roasters er mange af vores pour over bryggere udført i varmebestandigt glas og har en silikonebånd eller korkkrave rundt om midten, så det er nemt at servere kaffen direkte fra bryggeren.

For at brygge kaffe med pour over bryggemetoden vil du bruge en kedel eller elkedel, en dripper, papirfilter og en kande/server. Vi anbefaler også brug af en gooseneck kedel, som giver dig fuld kontrol over brygningen og gør det nemt for dig at hælde vandet i cirkulære bevægelser.

Vi elsker pour over bryggemetoden og tror på, at det er en fantastisk måde at brygge kaffe på, der giver dig mulighed for at nyde smagen og aromaen af friskbrygget kaffe på en helt ny måde. Vi håber, at du vil prøve det og opdage fordelene ved denne fantastiske bryggemetode.

← Tidligere opslag Nyere opslag →