Hvad er specialkaffe (Specialty coffee)?

Specialkaffe er mere end bare en dyr eller gourmet kaffe. Det er en kaffe, der er omhyggeligt dyrket, høstet, behandlet og ristet. Det hele starter med valg af kaffebønner, der skal være af høj kvalitet og uden fejl. Det betyder, at bønnerne er dyrket under optimale betingelser og høstet omhyggeligt.

Efter høst og behandling gennemgår kaffen en cupping-proces, hvor den vurderes og får en karakter efter, hvor godt den smager. Kun de bedste bønner med høje cupping-scoringer bliver solgt som specialkaffe.

Endelig er ristningsprocessen en kunst, hvor kaffen overvåges nøje og ristes på en næsten perfekt måde for at opnå den bedste smag og aroma.

At købe specialkaffe er en meget bedre oplevelse på enhver måde. Du kan nyde en kaffe, der er omhyggeligt udvalgt og ristet, og som giver dig en unik smagsoplevelse. Og samtidig kan du også støtte fair handel og bæredygtig dyrkning.

Vi hos Lajmi Coffee Roasters er stolte af at tilbyde dig kun det bedste af specialkaffe. Prøv vores produkter, og oplev selv forskellen.

← Tidligere opslag Nyere opslag →