Læs vores blogpost

Lajmi Coffee Roasters

Seneste blogpost

Tips til Pour Over kaffe med Hario V60

Andreas Krogh

Kaffe er mere end en daglig opkvikkende drik; det er en oplevelse, og kunsten at brygge den perfekte kop kaffe kan forvandle din morgenrutine. I...

Læs mere

Opdag Magien Bag Chemex-bryggeren

Andreas Krogh

Opdag Magien Bag Chemex-bryggeren En kop kaffe er ikke bare en kop kaffe - det er en oplevelse. For kaffeentusiaster, der søger den ultimative bryggemetode,...

Læs mere

"Oplev historien bag Lajmi Coffee Roasters: En lidenskab for kvalitetskaffe og restaurationsbranchen"

Andreas Krogh

I dag vil vi gerne invitere dig med på en rejse ind i hjertet af Lajmi Coffee Roasters og dele vores passion for kaffe samt...

Læs mere

Hvad er Pour Over?

Andreas Krogh

Vi vil gerne introducere dig til pour over bryggemetoden - en af vores yndlingsmåder at brygge kaffe på. Pour over er en bryggemetode, hvor du...

Læs mere

Hvad er specialkaffe (Specialty coffee)?

Andreas Krogh

Specialkaffe er mere end bare en dyr eller gourmet kaffe. Det er en kaffe, der er omhyggeligt dyrket, høstet, behandlet og ristet. Det hele starter...

Læs mere

7 gode tips til at hjælpe dig med at forbedre din kaffeoplevelse i hjemmet.

Andreas Krogh

Er du kaffeelsker og har du et ønske om at tage din kaffebrygning til nye højder? Her er 7 gode tips til at hjælpe dig...

Læs mere

Hvad er forskellen specialkaffe og almindelig kaffe?

Sofian Lajmi

Forskellen mellem specialkaffe og almindelig kaffe kan afhænge af flere faktorer, men generelt set er specialkaffe kendetegnet ved højere kvalitet, smag og aroma. Der er...

Læs mere

Nyt produktkatalog hos Lajmi

Sofian Lajmi

Lajmi har netop lavet et nyt produktkatalog for at præsentere virksomheden og vores produkter - alt fra kaffe, the og kakao til maskiner og tilbehør,...

Læs mere

Opstart af Advisory Board

Sofian Lajmi

Så fik vi opstartet vores nye Advisory Board i Lajmi, der udgøres af erfarne kræfter til at bistå med den fortsatte forretnings- og kompetenceudvikling, der...

Læs mere
  • 1
  • 2